Liva og jeg

Om at charmere sig ind på fremmede.

Da vi skulle være i lufthavnen i nogen timer pga forsinkelsen, ville vi gerne have en klapvogn til Liva. Vi havde ikke taget vores egen med så vi skulle låne en i lufthavnen. Men det var ikke så nemt som vi troede og Tobias endte med at rende rundt i hele lufthavnen får at få fat i en.

Imens havde Liva og jeg sat os ned. Og den lille tøs er jo ikke nem at få til at sidde stille. Hun er jo nysgerrig og ville ind i alle butikker og kigge. Og når Liva kigger så kigger hun med sine finger. Så jeg lokket med en banan og den fik hun lov til at sidde og spise. I mens gik der jo en masse folk forbi og hun fik godt nok charmere sig ind på alle. En del stoppet op og skulle lige sige hej, nive hende lidt i hendes kinder (forstår ikke hvorfor folk gør det!) og en del vinket til hende. Det var ret sjovt at se hvordan hun kunne få charmere sig ind på folk ved bare at sidde og kigge og så med en banan i hånden. He he 🙂 Hun er sku sjov og mega dejlig. Og jeg elsker hende over alt på jorden. Hun er mit guld og det bedste der er sket for mig.

CollageImagebanan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *