Alt muligt blandet

Potte til prinsessen.

Sidder her og kigger på potter til Liva. Hold nu op hvor er der mange forskellige at vælge imellem. Overvejer at tage et smut forbi Babysam, bare for at se deres i virkeligheden. Hos dem har jeg nemlig fundet 2 som jeg syns er ret pæne og som ser gode ud. Kan ses her og her. Men problemet med Babysam´s hjemmeside er at der er ikke nogen beskrivelse om produktet. Så er nød til lige at tage forbi og se dem. Ellers har jeg fundet nogen søde nogen på nette og der er beskrivelse på deres hjemmeside. Så det er rat hvis det bliver en af dem.

Men jeg har allerede fået et godt øje til den her. Så den overvejre jeg kraftig at købe. Men mariehønen er også ret sød. Uhhh kan sku ikke beslutte mig!potty_chair

Den grå potte kan du finde herpotte

 

1: Lyserød potte, 2: Fisher Price frø potte, 3: Fisher Price potte,
4: Minnie Mouse potte, 5: Fisher Price Mariehøne potte, 6: BecoPotty potte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *