Alt muligt blandet

Sidste dag på arbejde.

I dag er min sidste dag på arbejde. DET ER JO LIDT VILDT! Efter 4 år i IKEA med dejlige kollegaer er det slut. Jeg ved ikke hvordan jeg kommer til at have det i dag. Lige nu er jeg okay, men når jeg er på arbejde til kl 20.00 i aften så tror jeg nok at jeg i løbet af de næste par timer vil blive lidt ked af det. Jeg har de sidste par dage sagt farvel til en del kollegaer og i dag skal jeg også lige give et kram eller to. Jeg kommer 100% til at savne IKEA og alle de dejlige mennesker der arbejder der.

Jeg ved det er det rigtigt valg jeg har taget og glæder mig til et nyt kapitel starter i mit liv. Jeg ved ikke hvad der kommer til at ske nu hvor jeg stopper i IKEA. Men jeg glæder mig til at se hvilke døre der åbner sig for mig.IMG_0662

1 thought on “Sidste dag på arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *