Ferie og rejser

Wuhuu, nu er det ferie tid!

Ferie, ferie, ferie, slap nu af du har fri og syng en glad melodi

Om få timer flyver vi til Mallorca. Alt er pakket, og jeg tror for en gang skyld ikke, at jeg har glemt noget. det håber jeg i hvert fald ikke! Livas ting fylder næsten hele min kuffert, så jeg tror bestemt ikke hun kommer til at mangle noget 🙂

Det er den første ferie vi skal på hvor det er med all inclusive – tiltrængt vil jeg mene. Lige noget vi har brug for! Vi har rejset meget også med Liva men det har ikke være til Mallorca med pool, strand, og alt betalt. Så det bliver noget nyt og forhåbenligt godt 🙂

Er mest nervøs for flyveturen må jeg sige. Hun kan da ved Gud ikke sidde stille i 4 timer (hun har jo krudt i røven den lille bandit). Heldigvis flyver vi kl. 18.00 så jeg regner med at vi kommer til at se lidt tegnefilm på ipaden og så falder hun forhåbenligt i søvn imens vi flyver! Ellers har vi pakket lidt legesager og mad til hende, så vi kan underholde hende.

Ferien betyder også lidt ferie fra bloggen. Men jeg regner med at jeg kommer til at blogge en lille smule i løbet af ugen.

Ha ha ha – Fandt lige Livas pas. Det fik hun lavet lige efter hun var blevet født. Det er alt for grineren!!! IMG_0142 IMG_0143Så er vi klar til at rejse mod det dejlige Mallorca 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *