Liva og jeg

En gåtur i regnen.

I eftermiddags var Liva og jeg ud og gå med Bonzo. Ej hvor blev jeg våd og det sammen gjorde Bonzo. Jeg havde undervurderet vejret og havde ikke regnet med det ville regne så meget!!!! Min lille Liva mus, hun sad og hygge sig i sin klapvogn, pakket ind med tæppe og regnslag over klapvognen. Og så skal jeg lige sige at hun hygges sig mest fordi hun fik lov til at få sin ipad med så hun kunne se Klokkeblomst og Feernes Hemmelighed. Lige nu er den et hit – og den vil hun se hele tiden hvis hun kan få lov til det.

Jeg syns faktisk det er ret hyggeligt at gå tur når det regner. Men næste gang tager jeg nok en regnjakke på 🙂 I det midste havde jeg husket at tage mine gummistøvler på, så jeg fik da ikke våde føder 🙂IMG_0841 IMG_0842 IMG_0844 IMG_0846 IMG_0848

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *