Alt muligt blandet

En nyklippet hund :)

Jeg har i noget tid været ret irriteret over at Bonzo fælder. Han fælder altså virkelig meget!! Han har seriøst den tykkest pels en mops kan have! Hvor end han er så er der også hund hård. Og jeg kan ikke ha det!! Jeg er ved at gå ud af mit gode skind over alle de hunde hård der ligger rundt omkring i lejligheden. Jeg støvsuger men det er bare ikke nok, så skal jeg støvsuge 2-3 gange om dagen og hvem gider det?!

Jeg støvsuget rigtigt meget da Liva var nyfødt og de første mange måneder frem i hendes liv. Fordi man bruger jo gulvet sindsygt meget med en baby. De skal jo både lære at ligge på maven, rulle rundt, sidde op, kravle osv. Og så er det bare ikke særlig lækkert med hunde hår over det hele. Nu er jeg sku træt af at støvsuge (derfor vi også har fået en rengørings dame) Men trods at der kommer en og gøre hele lejligheden ren, så kan jeg ikke undgå de skide hunde hår, desværre!!!

Så jeg sad på nette her forleden og søgte på alt muligt for at finde en løsning så han ikke ville fælde så meget. Flere steder læste jeg at man kunne klippe hunden helt kort håret, så jeg begyndt at søge på hundefrisører og fandt en på Amager som havde fået gode anmelders. Jeg snakket lige med Tobias om det først og da han syns det også var en god ide, ringe jeg og fik en tid.

Og jeg siger jer, Bonzo er blevet så flot efter han er blevet klippet. Han fælder heller ikke nær så meget som han har gjort. Han er blevet helt kort håret. Han ser så sød ud, han ligner en lille hvalp med så kort hård. Han er virkelig blevet fin og hans pels er blevet så blød. Han har været kort håret i en uge nu, og der er ikke særlig mange hunde hår på gulvet som der har været. Det er virkelig dejligt. Så vi vil nok forsætte med at få ham klippet en gang imellem. Mor her, er i hvert fald glad for at der ikke er nær så mange hund hård mere 🙂

IMG_1070IMG_1064IMG_1063IMG_1066IMG_1067

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *