Alt muligt blandet

Mandagshygge med min far og søster.

I mandags (ja det er altså et par dage siden, sorry har haft travlt) var jeg på strøget med min lillesøster og far. Lad os kalde det for en far – datter dag som han skyldte os. Jeg har de sidste 2 år i træk ikke fået fødselsdagsgave fra ham og sidste år fik jeg heller ikke julegave og trods af jeg er 28 år så giver vi altså stadig gaver til hinanden. Så han skyldte altså for 3 gaver 🙂 Det sammen til min søster. Hvilket betød max hygge sammen med min lillesøster og ham på strøget til lækker frokost og shopping.

Jeg havde en fantastisk dag med dem begge og får at sige det lige ud. Jeg havde glædet mig til denne dag, da jeg ALDRIG er sammen med min far. Altså det er virkelig sjældent at jeg er alene med ham og har ham for mig selv. Men okay vi er 5 børn så alene tid med ham er svært at få. Han skal jo sørge for os alle og da jeg den ældste (28 år) og den yngste er 10 år, så er jeg jo mere forstånede overfor at han giver de lidt yngre mere opmærksomhed. Selv om jeg er en voksen kvinde (vil jeg selv kalde mig, hi hi) så har jeg jo stadig brug for mig far og brug for at se og snakke med ham. Så det var rigtigt dejligt at jeg kunne få lov til at bruge en hel dag med ham sammen med min søster og bare hygge og nyde det gode vejr 🙂10445512_10152424929342976_2274020768986134480_nIMG_1122 IMG_1126 IMG_1127Min far skulle lige prøve lidt tøj inde i Zara og endte med at købe hele outfittet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *