Alt muligt blandet, Børnetøj og mode

Om at hente farmand i lufthavnen i en Småfolk natdragt

Søndag aften lande Tobias i lufthavnen og vi skulle selvfølgelig ud og hente ham. Da det var over Livas sengetid gav jeg hende nattøj på, da jeg regnet med hun ville falde i søvn i bilen når vi skulle hjem igen fra lufthavnen.

Jeg havde her forleden været i en af Småfolk´s nye butikker (det kan i læse om her) og købet en virkelig sød natdragt som var sat ned med 50 %. Og så var den fyldt med ugler på så den måtte jeg jo købe til Liva. Hun elsker ugler! Hver gang hun ser en ugle (i tvet, i bøger, på tøj osv) så siger hun som en ugle. Det er så sødt og kan ikke lade vær med at smile 🙂 Da jeg kom hjem med natdragten var hun også ret hurtigt til at hive den ud af min hånd og kigge på den. Der blev peget på alle de søde ugler der er på dragten og ugle lyde skulle vi heller ikke glemme så dem sagde vi også en del gang 🙂 Jeg har fundet dragten her hvis i nu også vil købe den.

Vi vente et godt stykke tid i lufthavnen da Tobias fly var forsinket. Det gjore ikke så meget da Liva have en fest med at rende rundt og kigge på alt og alle. Jeg rendte efter hende for at holde øje og det syns hun jo var skide skægt. Jeg var jo lidt panisk til tider da der er trapper, rulletrapper, butikker, bænke osv hvor hun kunne komme til skade hvis jeg ikke lige holde øje med hende – for jeg skulle jo kigge op på skærmen en gang imellem for at se fly info. Og når hun så så jeg kigget så grinte hun højlydt og løb i håb om jeg ville løbe efter hende. Hun er en lille bandit! Men det bedste af det hele er at hun er min lille bandit 🙂 småfolkIMG_0818 IMG_0819 IMG_0820 IMG_0823

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *