Liva og jeg

Tegner, kunstner eller måske tatovør?

Liva fandt en kuglepen og fik den idee at mine fødder skulle have nogen streger. Hvorfra hun fik den idee hved jeg ikke. Måske fordi hun så den tekst jeg har tatoveret på min ene fod, at hun tænke at hun så kunne tegne lidt mere på mine fødder. Men flere streger skulle der i hvert fald være på. Hun fik lov til at tegne over alt på mine fødder men da hun begyndte at lave streger på mine ben sagde jeg altså stop! Det var hun så ikke helt tilfreds med. Hun glemte det så hurtigt igen da hun jo forsat fik lov til at tegne videre på mine fødder.

Det er nu to dage siden og stregerne er stadigvæk ikke gået af 🙁

Hun er i det hele taget meget glad for at tegne og male. Og laver så mange fine tegninger over i vuggestuen som vi har fået med hjem. Hun er meget kreativ (Det har hun jo nok avet fra mig af, he he) og jeg håber hun forsat vil tegne, male og være kreativ. Måske bliver hun kunstner når hun bliver stor eller tatovør?? Bare se på mine fødder hvor god hun er til at lave en tatovering med en kuglepen. He he!! Hvem ved hvad hun vil blive når hun bliver ældre. Jeg vil elske hende lige meget hvad hun vælger af job. Men jeg vil i hvert fald gøre mit for at hun vil forsætte med at være kreativ og udvikle sig som tegner eller kunstner 🙂 Så længe hun kan lig det så skal hun ha lov til at tegne og male så meget hun vil. Nok bare ikke på mine fødder igen! IMG_1161

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *