Alt muligt blandet, Liva og jeg

Hvornår skal man give sig og hvornår skal man stå ved sin mening??

Da jeg kom over i vuggestuen i dag for at hente Liva var hun våd på sine bukser og body. Hendes bukser var våde imellem hendes ben og der hvor bleen sidder. Og hendes body var også våd der hvor bleen sidder. Jeg lage ikke mærke til det de første 5 minutter, men da jeg tog hende op kunne jeg mærke hun var våd. Jeg gik ud for at skifte hende og endte med at tage både hendes busker og body af hende og gav hende en ny ble på. Jeg lugte til hendes tøj som jeg syns lugte af tis. Liva fik ikke nyt tøj på – til dels også fordi det er så fantastisk dejligt varmt i dag at jeg syns det var okay hun kun havde ble på.

Jeg gik ud og sagde til den ene pædagog at hun havde tisset igennem. – Hvis i har læst med så ved i jeg har haft lidt uenigheder med  Livas pædagoger. I kan læse de indlæg her, her og her. Det var selvfølgelig den pædagog som jeg har haft en del uenigheder med igennem den tid Liva har været i vuggestuen. Hun sagde at det kunne hun ikke forstå og om det ikke bare er vand hun har spildt på sig selv. Jeg sagde til hende at Livas body lugte af tis. Så sagde hun at hun havd skifte Liva 30 min før jeg kom og at hun umuligt kan ha tiset så meget på de 30 min. Hun forsatte og sagde også at hun er den af de 3 pædagoger der er på stuen, der er mest opmærksom på om bleen sidder rigtigt. Hun blev ved med at sige at det ikke kunne hænge sammen for hende, at Liva havde tisset igennem og at hun var overbevist om at det bare var vand hun havde spildt ud over sig selv. Jeg blev ved med at sige at hendes ble var lidt våd af tis og at hende bukser og body også var. Kun fra hvor bleen er, imellem benene og så ned af hendes ben var hun våd. Men det ville hun ikke acceptere og blev ved med at komme med undskyldninger. Hun sagde at grunden til det lugte af tis kunne være fordi Liva måske havde tisset lidt igennem tideliger i dag uden at de havde opdaget det! Hvilket jeg ikke syns gav nogen mening!! Jeg snakket til hende på en pæn og meget stille og rolig måde. Jeg sagde også at det ikke var for at sætte hende på plads eller skælde hende ud. Men hun blev ved med at forsvare sig og nægtet at tro på Liva havde tisset igennem. Til sidst gav jeg op og slutte samtalen med at sige at det var også lige meget.

Men for helvede – Når jeg siger at min datter har tisset igennem og at alt hendes tøj er vådt og lugter af tis. Burde hun så ikke bare sige – Nå det er jeg ked af at vi ikke lige har været opmærksom på. Eller bare være ydmyg og sige at så har bleen nok ikke siddet helt rigtigt. Eller hvad man nu kan sige til en forældre der kommer og henter sit barn og opdager at ens barn render rundt i vådt tøj og ble plus det lugter af tis. Men nej hun ville ikke give sig. Hun holdte fast i at hun umuligt kunne ha tisset igennem. Og jeg endte med at give mig. Men jeg syns ikke at jeg burde give mig når det er mig der er mor og står i den her situation!

Det er sku da frustrerende syns jeg!!!IMG_1461Liva i sin klapvogn på vej hjem fra vuggestuen.

2 thoughts on “Hvornår skal man give sig og hvornår skal man stå ved sin mening??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *