Mad og opskrifter

Lækker sommerdessert.

Inde på instagram følger jeg en der hedder Mie. Hun har også en blog hvor hun tager billeder af forskellige retter som hun laver til hendes børn og mand. Og det er super gode og nemme opskrifter til familier som har børn.

Her forleden havde hun lavet en dessert med marengs. Og jeg skulle jo lige prøve at lave de der marengs til Tobias og Liva. De blev ret vellykket og var lidt stolt over at jeg kunne få dem til at blive så gode 🙂 Vi endte med at have marengs til 3 aftener. Så mange marengs fik jeg lavet ud af Mies opskrift. Den 3 aften brugte jeg de sidste ved at knuse dem og ligge dem på et stort fad. Så lavet jeg masser af flødeskum og lage det ovenpå og så putte jeg en masse jordbær, blåbær og hinbær på. MUMS – den var virkelig lækker. Og et kæmpe hit hos Tobias og Liva. Helt klart ikke sidste gang jeg laver denne opskrift.

Så tak til Mie for en dejlig blog med gode opskrifter 🙂IMG_1342 IMG_1372 IMG_1373 IMG_1374

 

2 thoughts on “Lækker sommerdessert.

  1. Kære Natascha

    Mange tak for dine søde ord om min blog og opskriften på marengs 🙂 Det glæder mig altid at høre, når mine opskrifter kan bruges.

    God idé du fik med at knuse dem og pynte med masser af bær og chokolade. Det ser super lækkert ud.

    Rigtig god sommer.

    Kh. Mie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *