Liva og jeg

Liva har fået Børnesår!

IMG_1770
På Hvidovre med en meget træt prinsesse.

Som i ved havde jeg skrevet i et tideliger indlæg at Liva havde fået nogen knopper på kroppen. Jeg tog hende med til lægen i fredags og lægen sagde det ikke var noget jeg skulle bekymre mig over. Men da jeg hente Liva i går hos min søster (hun havde passet hende da vi var til bryllup i lørdags) Der var hendes knopper blevet være og det gjorde ondt på hende. Plus at min søster nu også havde fået nogen knopper på sig. Så jeg skyndte mig at ringe til 1813 og fik en sygeplejerske i røret som ikke var særlig glad. Om hun havde en dårlig dag eller hvad hendes problem var ved jeg ikke, men behjælpelig var hun ikke. Da hun spurgte om Liva havde feber og jeg svare nej det har hun ikke. Så var hun hurtigt med at sige at så var det ikke noget alvorligt og jeg godt kunne vente til mandag med at ringe til mig læge. Men jeg VIL IKKE ringe til min læge når min læge har sagt det ikke var noget. Jeg ville ha en andens mening. Jeg sagde jeg er villig til at sætte mig på Hvidovre og vente får at få Liva undersøgt. Så svaret hun mig at det var dyrt at have læger på arbejde om søndagen og  at jeg godt kan vente til mandag og ringe til min egen læge. Det svaret jeg nej til og sagde jeg ikke var enig. Så bad hun mig om at tage billeder af Livas knopper og sende dem til hende. Så vil en læge kigge på dem og så vil de ringe mig op igen når de har vurderet om det var alvorligt nok til at hun skulle ind på Hvidovre. Det blev jeg jo så lidt sur over og sagde nej til! Det syns jeg var spild af tid for både dem og jeg. Og min måde at snakke på blev ikke særlig pæn da hun så begyndte at blev flabet over for mig i hendes tone og måde at snakket til mig på . Jeg bad hende pænt om at stoppe med at snakke og lytte til hvad jeg sagde til hende. Min datter er forhelved syg og jeg vil ha en læge til at kigge på hende nu! Jeg faldt til sidst ned og sendt 3 billeder som hun bad mig om. Men da der var gået 15 min ringet hun mig op igen og sagde hun ikke havde modtaget dem! Så er det sku også svært nå systemet ikke fungerer og hun ikke modtager de billeder!! Så hun gik med til jeg kunne køre ud med det sammen til Hvidovre.

Måske er jeg streng og lidt af en kælling når det komme til denne situation. Og jeg var heller ikke særlig samarbejdets villig – det indrømmer jeg! Men jeg går ud fra at hun er blevet sygeplejerske fordi hun gerne vil rede liv eller gøre folk raske. Men i telefonen virket det som om at hun prøvet at forhindre mig i at få lov til at se en læge. Hun ville virkelig ikke ha at jeg skulle få en tid hos vagtlægen så de kunne se på hende.

Da jeg kom til Hvidover sad vi ikke mere end i 5-10 min så var det vores tur. Ret lækkert at det gik så hurtigt. Hun kunne se med det sammen på Liva at det var børnesår hun havde fået. Og det smitter jo helt vildt!!! Og da hun havde dem over det hele skulle vi på apoteket og hente nogen penicillin. Liva har også nogen knopper på og under sine føder – det er ikke børnesår. Men hvad det er vidste vagtlægen ikke. Så det skal jeg lige holde øje med de næste par dage.

Lige nu er jeg ret så skuffet over min læge. At jeg fik af vide at de knopper ikke var noget og ikke var noget jeg skulle bekymre mig over. Men hele weekende har Liva gået rundt med børnesår og har kunne smitte ret mange! Er sku sur og har tænkt mig at skrive en lang mail til min læge om hvad der er sket og at det er for dårligt at hun ikke kunne se det var børnesår. IMG_1801 IMG_1802 IMG_1803

3 thoughts on “Liva har fået Børnesår!

 1. Min søn på halvandet år har også netop fået konstateret børnesår og da han har dem nogle atypiske steder, så mente min læge heller ikke, at det var noget jeg skulle bekymre mig om, men han fik flere og flere & vi endte også med at måtte tage forbi Børnemodtagelsen og her kunne lægen med det samme konstatere, at det var børnesår og så havde min søn lige samtidig en streptokok-infektion i halsen!
  Vi fik dog ikke udskrevet Amoxillin, som jer men derimod Imacillin & Heracillin som var sindssygt svært at skaffe da det kræver udleveringstilladelse ( og koster så kr 500!)
  Hvor hurtigt forsvandt Livas sår?

  Og godt du stod fast på, at hun skulle undersøges.

  1. Øv altså – det er heller ikke sjovt at han har fået streptokok-infektion samtid 🙁 Liva var hjemme i en uge før hun kunne komme i vuggestue igen. Men hun fik penicillin i 10 dage. Og så var det også helt væk.
   Rigtigt god bedring med ham 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *