Alt muligt blandet

Nye sutte fra Navnesutten.dk

Se lige hvad posten er kommet med! Nye sutte til prinsessen og de er så fine. Jeg har virkelig købte mange den her gang, for selv om der står navn på dem så lykkes det alligevel Liva eller hendes pædagoger at smide dem væk. Hun har kun 2 styks tilbage over i vuggestuen og 1 her hjemme. Vi har også selv være gode til at smide en del sutter væk. Jeg ved at vi har midste en i ikea og også en imens vi var ude og handle ind. Så nu har jeg købt nye til hende, nogen med navn på andre med sød tekst på. Jeg glæder mig til hun skal bruge dem. He he, lidt mærkeligt at jeg har det sådan. For Liva er jo lidt ligeglad med hvad der står på dem eller hvilken farve de har, så længe hun har en sut når hun skal sove eller er ked af det, så er hun glad.IMG_1467 IMG_1469 IMG_1470 IMG_1471Desværre har jeg været lidt hurtigt med at taste og bestille og kan se nu at der er en stavefejl på den sut hvor der står: Min mor er smukkere end din mor. Der mangler et E i smukkere 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *