Liva og jeg

På Bryggen igen!

Liva og jeg tog lige en dag mere på bryggen og hygget hele dagen sammen med min veninde Camilla.

Hun skulle ha været i vuggestuen, men Liva har fået nogen knopper på sine ben, fødder, hænder og arme igår, som jeg troede var varmeknopper. Jeg ringet nemlig til vagtlægen for at høre om hvad de her knopper kunne være. Og han sagde at det kunne lyde som varmeknopper. Men da jeg aflevere hende i vuggestuen i morges bad de mig om at tage hende med hjem igen og gå til lægen med hende så hun kunne blive tjekket. Hun har ikke feber og heller ikke haft det. Det klør ikke og hun virker ikke påvirket af dem. Men jeg måtte tage hende med hjem igen, tage hende med til lægen og fik af vide at de knopper er ingen ting. Altså lægen kunne ikke lige finde ud af hvad de knopper var eller hvor de kommer fra. Men han udlukket alt det der kunne smitte og jeg fik af vide at hun kan komme i vuggestuen på mandag 🙂CollageImageknopper

Så vi ha haft endnu en dejlig og hyggelig dag i det gode vejr. Jeg elsker at bo så tæt på bryggen, især om sommeren. IMG_1701 IMG_1702 IMG_1703 IMG_1708

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *