Børnetøj og mode

Dagens outfit – Kjole fra Freds world

Vi har fået denne skønne kjole fra Freds World. Den er så fin på. En rigtigt sommerkjole med dejlige farver. Da vi skulle ud af døren i morges gik Liva rundt med hendes gummistøvler på. Men da jeg sagde at hun skulle have sandaler på i stedet, blev hun mega sur på mig. Og ville overhovede ikke have sine gummistøvler af. Hun satte sig ned og begyndte at græde som om det var verdens undergang. Lille pus altså – så mor her gav hende lov til at have dem på over til vuggestuen. Og hun hygge sig hele vejen der over med i sin nye kjole og fine gummistøvler.

Hun skulle selvfølgelig også ha farmands drikkedunk med og ville holde den hele vejen der over. Så jeg kunne ikke tage noget billed af hende uden at den grimme drikkedunk kom med på billederne 🙁 IMG_2170 IMG_2171 IMG_2172 IMG_2173

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *