Alt muligt blandet

Date night med min mand i går.

Igår fik vi Liva passet hos Tobias forældre. Og så tog vi i charlottehaven og spiste lækkert mad. Forrette var virkelig lækker og jeg endte også med at spise Tobias forret da han ikke kunne spise den op! MUMS SIGER JEG BARE. Jeg elsker virkelig laks og den her forret var virkelig virkelig god. Til hovedret fik Tobias en fisk og jeg en perlehøne. Mmmm, det var også god 🙂 Og til dessert fik vi hjemmelavet koldskål med jordbær og små hjemmelavet kammerjunker.

Vi havde en rigtigt god aften hvor vi fik snakket om en masse ting, vores drømme og mål. Ting vi gerne vil som familie, vores drømme om at komme ud og rejse i længer tid end en uger eller 14 dage. Altså en måned eller mere måske 🙂 Vi fik snakket om vi ville flytte eller blive på Islands Brygge. Ja vi fik snakket om en masse ting. Vi gik en tur bagefter middagen og nød det god vej. Bare ham og jeg hånd i hånd. Ihhh, vi havde altså en dejlig aften og det var dejligt at få lidt alene tid sammen.IMG_2764 IMG_2765 IMG_2766 IMG_2767 IMG_2769 IMG_2771 IMG_2773 IMG_2776

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *