Alt muligt blandet

Godmorgen fra en træt mor.

Prinsessen stod op kl 5.30 i morges og jeg kom alt for sent i seng igår. Hun vågnet også 4 gange i nat!! Hun ligger og siger lyde om natten, nogen gange græder hun og andre gange siger hun “Ahhhhh” men gør det i søvne. Hun stopper først når jeg ligger min hånd på hendes kind og beroliger hende så hun ved jeg er der. Så er godt træt og kæmper med at holde mig vågne 🙁  Jeg forstår ikke Liva kan være så frisk kl 5.30 om morgen når hun har været vågen 4 gang i nat. Jeg er hel færdig!

Det er som om det der drømmeland er et dårligt sted for hende. Der er ingen synlige årsager til hun græder eller siger de lyde. De skyldes hverken sult, tis eller lortebleer. Nogen gange kan det være at hun har tabt sin sut, men ellers ikke nogen grund. Jeg tror hun drømmer nogen dårlig drømme og det er dem der påvirker hendes søvn og grund til hun vågner som hun gør i løbet af natten.

Da hun vågnet for 4 gang i nat knækket filmen for mig og omkring kl. 03.00, bar jeg hende over i vores seng. Hvilket ikke gøre det nemmer at sove videre. Når hun kommer over i vores seng så skal hun altid lige finde ud af hvordan hun ligger bedst. Flere forskellige sove stillinger bliver afprøvet før hun falder til ro og falder i søvn igen. Nå, men Liva sov til sidst, ved at ligge sig helt ind til mig så vi lå i ske. Ikke meget søvn jeg fik men det var så hyggeligt at ligge sådan med hende. Jeg elsker at ligge så tæt med hende!

Som i ved så har Tobias trænet meget her de sidste par måneder da han skal deltage i Ironman. Og det er så i dag det hele sker!! Han tog afsted i morges lidt i 6 og jeg er så spændt på at se hvordan det kommer til at gå med ham. Jeg har en app så jeg kan følge ham hele dagen i dag. Liva og jeg tager først ind mod byen når han skifter fra cykel til løb og hepper så på ham der. Det bliver desværre en alt for lang dag med Liva hvis jeg skulle være med ham fra start af med svøm, cykel og løb. Han regner med at klare det hele på 9 timer og 30 min. Sidste år klare han det på 9 timer og 45 min. I år er han i rigtigt god form og han har også virkelig trænet hårdt for det i år. Så jeg tror på at han får en god tid – hvis der ikke går noget galt undervejs.

Så jeg vil smutte da jeg skal nå nogen ting inden jeg skal ind og heppe på min mand 🙂 God dag til jer alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *