Alt muligt blandet

Godmorgen :)

Her til morgen har jeg sovet længe. Tobias stod op da Liva vågnet og lod mig sove videre. Det var lige hvad jeg havde brug for. Så dejligt at jeg kunne sove uden at skulle tænke på noget som helst.

Jeg er et b menneske med stort B og jeg elsker at sove. Jeg elsker at ligge i sengen og bare lave ingen ting. Jeg elsker min dyne!! Det bedste jeg ved er at sove længe, der findes virkelig ikke noget bedre 🙂 Men efter jeg har fået Liva så er de dage slut. Og det med at sove længe om morgen sker meget sjældent. I dag have jeg så en dejlig mand som syns jeg fortjente at sove lidt længer end normalt og jeg stod først op kl 7.30. Hvilket er sent for mig efter vi har fået Liva. Så dejligt at min mand tænker på mig og sørge for alt hvad ang Liva, så jeg kun skulle tænke på mig selv. Det betyder virkelig meget for mig at han gør sådan nogen ting for mig engang imellem. Plus han havde en hyggelig morgen med hende, hvilket ikke sker så tit da han som regel tager tidligt på arbejde. Faktisk før Liva og jeg har fået tøj på.

Så nu er jeg frisk, fyldt med energi og glæder mig til en dag hvor der kommer til at ske en del 🙂 Mere om det en anden dag.IMG_2392 IMG_2401 IMG_2405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *