Børnetøj og mode

Incakids

IMG_2077Da jeg var inde på Ciff Kids i søndags og kigge på alle de nye ting der kommer til næste år gik jeg forbi IncaKids. Og jeg måtte lige stoppe op og kigge. IncaKids er lavet af Tarik Arnautovic, det er også ham som har lavet IncaZoo plakater. Hvis i kender dem? De plakater er jeg hel vilde med. Jeg var så heldig at få to postkost med to forskellige print på fra IncaZoo. De skal helt sikkert op og hænge når Liva engang får et værelse.

Tarik har designet noget lækkert børnetøj i 100% bomuld. Kvaliteten er dejlig blød og jeg elsker printet på dem. Jeg vil rigtigt gerne købe et sæt til Liva og prisen er noget jeg kan være med på.IMG_2072 IMG_2074 IMG_2075IMG_2073IMG_2076

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *