Liva og jeg

Lørdagshygge med min lille mus.

Tobias skulle ud og cykle i et par timer i morges (han træner op til Ironman som han skal deltage i næste weekend) Så Liva og jeg har virkelig hygget hele dagen. Vi har danset til højt musik, leget med lego og så har vi klædt os ud (jeg var klædt ud) Liva har bestemt hele dagen hvad vi skulle lave og vi har haft sådan en dejlig dag indtil videre.

Nu ser vi Disney film “Prinsessen og frøen” og Tobias er kommet hjem. Så han sidder og ser med 🙂

Min mor kommer snart og så skal hun passe Liva i aften. Min mor glæder sig da hun har været ude og rejse i en uge og hun har savnet Liva. Tobias og jeg skal ud og spise og videre i biografen. Det bliver dejligt med en kæreste aften!IMG_2451 IMG_2452 IMG_2453 IMG_2455 IMG_2457

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *