Alt muligt blandet

Søndags hygge i regnvejret

Vi har været ude og gå i det dejlige regnvejr. Og ja i læste rigtigt jeg skrev dejlige. Jeg elsker regnvejr og syns det er mega hyggeligt. Liva har fået nyt regntøj og gummistøvler. Og det skulle vi lige afprøve på sådan en regnvejrs dag.

IMG_2495.JPG

IMG_2489.JPG
Hendes regntøj og gummistøvler har vi købt hos Ny Form. Det er ikke ønske regnsætte til Liva. Jeg ville virkelig gerne have et regnsæt fra Ticket To Heaven – men det sæt jeg ønsker mig kommer først i butikkerne til foråret! Og efter som vuggestuen havde bedt os om at købe regntøj til hende (da hun er vokset ud af sit gamle) måtte vi ud og købe noget som ikke koste så meget. Det her kan hun bruge nu, indtil jeg kan købe det andet sæt.

IMG_2166.JPG

IMG_2164.JPG
Liva er især glad for hendes gummistøvler – dem har hun på haft på lige siden vi købte dem. Ja det er lige før hun sover med dem, så glad er hun for dem. Hun rende rundt i lejligheden med dem på og det er det først hun finder frem når vi skal ud af døren. Også selv om det ikke regner.

IMG_2534-0.PNG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *