Sommerhus

Sommerhus og familietid.

Vi har været oppe i sommerhuset i en forlænget weekend og hygge. Derfor der har været lid stille på bloggen. Vi tog afsted fredag aften og var der til tirsdag aften. Vi fik Tobias familie på besøg om lørdagen da de ikke havde set huset endnu. Så vi fik lavet den helt store frokost og nød det gode vejr 🙂 Vi har også være nede på stranden og bade – Liva badet, jeg syns nu stadig et er for koldt! Og så var vi forbi min farmor og hendes mand og få en is 🙂 De har nemlig sommerhus 5 min fra os af. Det har været så hyggeligt og afslappende. Jeg elsker at vi har fået sommerhus og at vi bare kan tage der op når vi har lyst eller brug for at komme væk fra hverdagen. IMG_2044IMG_2043 IMG_2136 IMG_2139IMG_2109sommerhusis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *