Mad og opskrifter

Sundt og nemt mad.

Vil lige vise jer hvad jeg lavet af aftensmad her den anden aften. Det smagte virkelig godt og var ret nemt at lave. Det er jo bare en masse grønsager, guacamole, Karolines køkken skyr, kylling, grønne bønner og tortillas. Den eneste jeg har gjort er sætte de grønne bønner i oven med olie, salt og peber i 20 min. Så bliver de ligesom pomfritter 🙂 Tortillas har jeg skåret over, dryppet lidt olie på og lagt ost ovenpå. De skal ikke have mere end 5-10 min – tag dem ud inden de bliver for mørke. Så lavet jeg guacamole. Karolines skyr med peberfrugt, chili og spidskommen er færdig købt, den er virkelig god til kød og dip. Vi er blevet hel vilde med den her hjemme. Jeg havde en meget glad mand da han så hvad vi skulle ha at spise og alt blev spist op 🙂IMG_2002 IMG_2003 IMG_2004 IMG_2005 IMG_2007

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *