Min drøm

Trold & Blomst – Plakater 2014

Trold & Blomst er jo min lille baby som jeg er i gang med at bygge op til forhåbentligt noget stort. Og dem af jer som er køber inde på hjemmesiden eller som har fulgt med her på bloggen ved at jeg har lavet nyt design på mine plakater. De første plakater som jeg designet var med 3 ens dyr på, med bogstaver og tal.togb 2012Dette er de første plakater som jeg har designet – de er nu sat ned med op til 50% rabat – du kan købe dem ved at trykke på dette LINK .

Nu har jeg ændre det til at det er 3 forskellige dyr på og så stadige med tal og bogstaver. Jeg har også fundet et nyt trykkeri, som trykker mine palakter meget bede end det gamle. Det vil sige at det er beder papir – 350g silke papir. Hvor det før var 200g silke papir. Så det er kraftigt papir som fx ikke kan tåle at blive rullet sammen og sendt af sted i et paprør. Jeg er ikke så vild med plakat papir og derfor har jeg valgt at alle mine plakater bliver trykt i tykt kraftigt papir. Farven er også meget flotter på de nye plakater da den suger bedre ind i papiret end den gjorde på de gamle. Jeg har også skifte den orange farve ud med lilla, da den orange ikke solgte særlig godt. Og jeg måtte derfor prøve noget nyt og valgte at designe plakaterne i lilla i stedet. De lilla plakater er blevet et stort hit og sammen med blå og lyserød er det de 3 der sælger bedst.togb 2014De nye plakater kan du købe ved at trykke på dette LINK.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *