Liva og jeg

Lidt stille på bloggen.

Jeg har ikke rigtigt fået skrevet siden lørdag i sidste uge. Der er sket meget de sidste par dage. Noget af det kommer jeg til at skrive om hen over weekenden og så er der nogen ting som bliver privat lige nu.

Igår valgte jeg at have Liva hjemme fra vuggestuen. Vi hygget hele dagen, bare hende og jeg. Mor og datter tid. Vi tog på McDonalds og spiste. Det var første gang for Liva og hun fik både en ballon og et flag fra en af medarbejderne. Hun havd en fest 🙂IMG_3169 IMG_3173 IMG_3174 IMG_3175Vi tog videre i Toy R Us og købte lidt nyt legetøj til når hun skal i badekar. Så min lille mus blev forkældet igår med masser af opmærksomhed, kærlighed og hygge tid med sin mor. IMG_3177 IMG_3178

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *