Alt muligt blandet

Opdatering på den sidste uges tid.

Jeg ved der har været stille her inde. Jeg beklager, men jeg har ikke prioriteret bloggen den sidste uges tid. Men jeg har ikke haft noget energi og er træt. Jeg er hele tiden træt og når jeg kan sove så gør jeg det. Om det så er midt på dagen så tager jeg gerne den lur for jeg kan mærke jeg har brug for den. Om aften går jeg også tidligt i seng, næste sammen tid som Liva. Jeg venter måske til kl 21.30 – 22.00. Men ikke meget senere end det. Normal når Liva sover så plejer jeg at skive indlæg men har virkelig ikke haft lyst eller været motiveret til at skrive de sidste par dage. Jeg har heller ikke haft energi til at arbejde på Trold & Blomst. Når ordene kommer ind i løbet af dagen så pakker jeg dem og sender dem afsted. Men ellers laver jeg ikke nogen opdateringen på IG eller FB. Lysten er der ikke lige nu, desværre.

I onsdags (sidste uge) omkring 18 tiden begyndte jeg at få vildt ondt i mit underliv. Jeg kryb sammen i smerter flere gange og måtte ringe til min mor. Hun smed alt hvad hun havde i hænderne og kørte hjem til mig. Imens ringe jeg til vagtlægen og fik af vide jeg skulle komme ind med det sammen. Så da min mor kom tog hun Liva og jeg kørte på hvidovre. Jeg blev indlagt og undersøgt fra top til tå og fik smertestillene. Jeg skulle blive natten over og min mor måtte så køre Liva hjem til min søster så hun kunne sove der. Næste morgen (torsdag) var alle mine smerter væk og jeg kunne komme hjem. Lægerne ved ikke hvorfor jeg fik så ondt som jeg gjorde. Og det var så torsdag Liva eg jeg havde en hygge dag hvor hun blev forkældet 🙂 Du kan læse det indlæg HERIMG_3168

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *