Alt muligt blandet

Projekt: Nyt værelse til Liva.

Efter Tobias er kommet hjem fra sin rejse er han gået igang sammen med sin bror med rive køkkenet ned der hjemme. Vi er nød til at flytte køkkenet og bygge en væg op og der efter bygge køkkenet op igen.

Så lige nu lever vi et stort rod og uden køkken. Så vi har været hjemme hos forskellige familie medlemmer og spise hver aften. Dejligt at folk vil hjælpe. Vi håber på at få det hele færdig i næste uge. Og jeg glæder mig helt vildt. Så får Liva endelig sit eget værelse efter at ha sovet inde hos os i 2 år. JUUBBBIIII!!!!

Her er før billeder af vores køkken og lejligheden.Skærmbillede 2014-09-26 kl. 13.48.31 Skærmbillede 2014-09-26 kl. 13.48.50

Her er billeder af hvordan lejligheden ser ud nu!IMG_3240 IMG_3241 IMG_3242

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *