Børnetøj og mode

Småfolk lagersalg igår.

Jeg var hurtigt forbi småfolks lagersalg igår og kigge. Jeg fandt virkelig mange lækker ting. Forelsket mig især i deres vinter jakke og flyverdragt. Men alt i Livas størrelse var væk 🙁 Fandt også flere bluser og kjoler til hende og det hele røg ned i plastikposen – som man får i hånden når man kommer ind. Men pga den lange kø for at betale fik jeg tænkt mig om flere gange og endte langsom med at tømmeposen for tøj jeg havde fundet. Da jeg endelig kom frem for at betale havde jeg en ting tilbage i posen. Og det var en rigtig fin fleece jakke. Det er også det eneste hun mangler. Hun har jo masser af tøj. Så det var et praktisk køb og nok det billigeste jeg er sluppet afsted med til et lageralg. Plejer altid at gå amork til lagersalg men ikke den her gang. 100 kr var alt hvad jeg bruget. Og er fuld tilfreds med købet.

Der var mange mennesker, men ikke så mange som der plejer at være. Der var masser af plads til at stå og kigge alt tøjet igennem. De havde masser af sengetøj i både baby og junior størrelse, sengerend, soveposer, regntøj, vintertøj, strømpebukser osv. Meget mere end der plejer at være. Hvid man har tid vil jeg klart anbefalde at man tager et smut forbi og kigger. IMG_2946 IMG_2947IMG_2948

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *