Alt muligt blandet

Alt for stille her inde på bloggen.

Jeg beklager rigtigt meget – men jeg er gået lidt i hi når det kommer til bloggen. Jeg er overhovde ikke motiveret til at skrive. Plus går stadig og kæmper med ikke at have noget energi, er stadig træt hele tiden, har fået det dårligt, kvalme og opkast. Så alt det energi jeg har det bruger jeg på arbejde og min familie. Jeg kan ikke overskude mere og derfor er der mega stille på bloggen. Jeg lover at jeg nok skal skrive lidt mere når jeg er blevet frisk igen. Men lige nu så kommer der desværre til at gå dage imellem hvert indlæg. Jeg håber i alle vil blive hængene og vente lidt på mig. Jeg skal nok vende tilbage og få blogget meget mere end nu når jeg er blivet rask igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *