Liva og jeg

Fuglemad i vores træer.

Vi er jo oppe i sommerhuset lige for tiden og vi nyder det. Jeg elsker at vi har natur, skov og strand rundt om os. Vi er ikke de eneste der er her oppe, men her er meget stille og få mennesker på denne tid af året. Det gør mig nu ikke så meget fordi jeg kan godt lig at der er så stille og at vi nærmest har hele sommerhus området for os selv.

I dag har Liva og jeg været ude i haven og hængt mad op til alle vores søde fugle som bor i vores træer, her oppe i vores have. Liva hjælp med at finde fuglemaden frem men så opdaget hun sin bold og så fik jeg altså ikke mere hjælp fra hende. Jeg spurgte hende om og om igen om hun ikke ville hænge mad op til fuglene men jeg fik et klart svar hver gang “NEJ MOR”. Så jeg gjorede det selv og syns faktisk at det var hyggeligt trods hun ikke ville være med.

Jeg kan huske fra jeg var mindre at det var altid noget min søster og jeg gjorde sammen med min mor. Min mor købte altid fuglemad når det blev oktober/november måned. Og vi brugt lang tid på at hænge hver kugle med mad i op i alle vores træer hjemme i mit barndomshjem. Og det vil jeg gerne give videre til Liva. Nu bor vi normal i en lejlighed inde i kbh og derfor er det lidt svært. Men oppe i vores sommerhus have, der kan jeg give Liva det sammen minde og gøre det til en hyggeligt tradition. Og den tanke kan jeg godt lig, tanken om at vi har en tradition som jeg selv har haft med min mor og søster og som jeg giver videre til Liva. IMG_3557IMG_3561IMG_3563IMG_3566IMG_3569IMG_3565

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *