Alt muligt blandet

Knuthenborg Safaripark.

I fredags var vi en tur i Knuthenborg safariepark. Jeg har været der en gang før men det er virkelig mange år siden. Jeg var meget lille og kunne kun huske at vi kørte rundt i bil og så på dyr.

Vi kørte derned sammen med min søster, hendes kæreste og deres datter. Det var ligeså nyt for dem som for os. Så vi var lidt spændte på at det hele. Det var en ret lang køretur for os, så vi starte ud med at køre ind på deres store legeplads hvor vi spiste en god frokost. Jeg havde lavet pastasalat og min søster havde lavet nogen mader og bagt en chokoladekage. Så mens vi spiste fik de små leget på legepladsen imens. Legepladsen kunne vi ha været på hele dagen. De hygget sig mega meget og ville jo nærmest ikke med tilbage i bilen. Det regnet det meste af dagen men det var mest støvregn så det var helt okay imens vi var ude (altså når vi ikke sad i bilen)

Knuthenborg park er stor og smuk og jeg elsker at alle dyrene går frit rundt. Selvfølgelig pånær tigerne og ulvene, de har deres eget område. Jeg er vild med Knuthenborg fordi det er helt andreledes end KBH Zoo. Som jeg ikke er vild med, da jeg syns at det er synt for alle de dyr der har så mega lidt plads at gå rundt på. Vi er aldrig i KBH Zoo netop pga jeg ikke vil støtte op om at alle dyrene bor på et meget lille sted. Og det gør de altså ikke i Knuthenborg. OG JEG ELSKER DET! Det var fedt at køre rundt og komme helt tæt på en zebra, en giraf eller et næsehorn. Som bare gik frit og går for sig selv ude på store grønne arealer med træer og masser af græs. Der var også en masse små søde geder, gedekid og flotte æsler, der er tamme og meget kælne. Liva fik sagt hej til en masse geder og et æslet. Hun var lidt bange til at starte med men der gik ikke lang tid før hun nærmest ville kramme æslet og de små geder.

Liva sad oppe hos mig eller på Tobias når vi kørte. Og ja nu er der nok nogen forældre der sidder og tænker at det er farligt at havde hende oppe hos en af os foran. Men vi kørte jo vildt langsomt for at se alle dyrene plus at man må jo ikke køre særligt hurtigt inde i parken af hensyn til dyrene. Så jeg følte at det var 100% sikkert for hende, plus hun så kunne se alle dyrene gennem en åben bilrude. Bare rolig jeg holdt godt fast om hende når hun sad hos mig. Hendes autostol gjorde at hun ikke ville kunne ha set noget hvis hun sad i den! Liva faldt i søvn i sin autostol da vi kørte igennem tiger og ulveskoven. Så det gik hun desværre glip af. Øv øv, for hun elsker jo tiger.

Jeg vil klart anbefalde at tag en tur til Knuthenborg når de åbner igen. Det er helt klart et besøg værd.foto 4 fotod 1IMG_3485IMG_3492IMG_3476

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *