Gravid

Lidt om min graviditet.

Jeg er i uge 15 plus 5. Og maven kan ikke skjules mere. Man kan nu se med sikkerhed at jeg er gravid. Og det er jo lidt dejligt at jeg ikke bare går rundt og ser lidt små tyk ud 🙂

Jeg har ikke rigtigt skrevet om de første 15 uger fordi jeg der har ikke været så meget at skrive om. Dels fordi jeg har haft kvalme 24/7 frem til nu. Kaste op 3-4 gange om dagen. Og har ikke haft nogen energi eller været motivere til noget andet end at sove, bruge min tid på Liva og prøve at overleve de første par uger. Kvalmen er væk nu, den kommer en gang imellem hvis jeg glemmer at spise. Og hvis jeg ikke når at spise når jeg har kvalmen så ende jeg også med at kaste op. Fx igår da vi stod op tog jeg det stille og roligt og morgenmad var ikke noget af det første jeg lige tænkte på da jeg ikke har kvalme mere. Så Liva fik morgenmad og tøj på. Jeg selv kom i tøjet og så fik jeg drukket lidt juice. Uden at tænke over jeg måske skulle ha fået noget mad i maven, gik der ikke mere end 15 min fra jeg havde drukket juicen til jeg lå ude på badeværelset og kaste op. Imens stod Liva ved siden af og sagde, “Mor, mor, mor, mor” Ikke lige det sjovest at stå der og kaste op og ens datter står ved siden af og hiver i min trøje for at få min opmærksomhed. Og så skal det lige siges at Tobias var kørt på arbejde. Men altså kvalmen og opkast er væk, bare jeg husker at spise!

Jeg var til første jordmoder samtale i sidste uge. Og det gik rigtigt godt. Vi fik snakket om min sidste graviditet og de problemer jeg havde dengang. Og hvordan vi skal takle den her graviditet hvis de sammen problmer opstår. Skal nok skrive et indlæg om hvordan min graviditet var da jeg vente Liva i et andet indlæg. Jeg bad om at få den sammen jordmorder som jeg havde til min første fødsel og det var ikke noget problem. Jeg kunne sagtens få hende igen når jeg skulle føde, eller de ville i hvert skrive i mine papir at jeg ville fortrække at få hende igen. Og at det vil så blive prioriteret når jeg skal føde. Og det syns jeg er vild fedt at man kan det. Jeg var vild med min jordemoder, hun var fantastisk sød, god og bare mega tålmodige med mig. Jeg håber virkelig jeg kan få hende igen!

Ellers går det fint med maven, den vokser og det sammen gør mine bryster! AND I LOVE IT! De er seriøst tilbage i normal størrelse som de var inden jeg blev gravid. Det er fandeme dejligt at føle sig lidt kvindlig igen. Efter min graviditet og amningen havde jeg bare ingen bryster tilbage. Hvilket jeg har været ret ked af det over. Men nu er de sku tilbage, så må jeg se hvordan de bliver når jeg er færdig med at amme!

IMG_2594

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *