Sommerhus

Nye træer og buske i haven.

Så har vi fået plantet lidt træer og buske oppe i vores sommerhus have. Og vi har også fået sat hegn op og lukket af så Bonzo ikke kan stikke af. Vi er starte ud med 4 grantræer og så 2 buske. De er stadig små så der går mange år før de dækker af og er store nok til at folk ikke kan kigge ind når de går forbi. Så vi må have tålmodighed! Vi ser lige hvordan det kommer til at se ud til næste sommer. Og hvis det er vi ikke syns at der er nok grantræer så køber vi lidt flere. Nu håber jeg bare de kommer til at overleve den kolde vinter.

Jeg har også købt et hyldeblomst træ. Og det var så flot da jeg købte det. Men vi har så mange dådyr her oppe og de spiser altså mit træ. I dag da Tobias lige gik rundt i haven kunne han se at de havde været over ved min hyldeblomst træ igen i nat. Flere grene var knække af og alle bladene er væk. De har også lavet et eller andet på det så træets bak er røget af! Blev sku lidt sur da jeg selv gik over for at kigge. Så nu har jeg sat hegn rundt om det hele. Så de ikke kan komme tæt på noget af de nye planter. Og så håber jeg det virker!

IMG_7086.JPG

IMG_3518.JPG

IMG_3517.JPG

IMG_3519.JPG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *