Alt muligt blandet

Vi elsker Innocent´s nye juice.

Vi har været så heldig at få sendt Innocent´s nye juice hjem. Vi er i forvejn vilde med Innocent smoothies. Men deres juice er nu heller ikke så dårlig. Liva og jeg drikker den hver morgen og især Liva er vild med den. Nogen gange vælger hun Innocent´s juice frem for farmands frispresset juice. Hvilket han ikke er helt tilfreds med 🙂

Innocent´s juice er presset frugt og det er kun frugt. 100% friske frugter som bliver presset på en meget skånsom måde så alle frugtens naturlige vitaminer og fiber bliver bevarer. Et glads juice svare til et stykke frugt. Så når Tobias ikke er hjemme til at lave sin frispresset juice på sine højt elsket juicemaskine så bliver det altså innocent vi drikker 🙂IMG_3333 IMG_3334 IMG_3335

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *