Alt muligt blandet

1 advent og en hyggelig søndag i familiens tegn.

Det er 1 advent og vi har virkelig hygget i dag. Liva er så heldig at hendes mormor har lavet adventgaver til hende. Og da det jo er første advent skulle hun pakke en stor gave op. Ja det er altså ikke små gaver hun får af sin mormor. I gaven var der et huskespil med Rasmus Klump, samt en malebog også med Rasmus Klump og så lidt slik. Liva elsker jo Rasmus Klump for tiden. Hun bruger virkelig meget tid på Rasmus Klump appen som jeg har hente ned til hendes ipad. Så et huskespil og en malebog med ham var den perfekte gave til  min lille mus. Ihhh hvor blev hun glad og vi skulle selvfølgelig pakke spillet ud med det sammen og kigge på alle brikkerne.IMG_4088 IMG_4089 IMG_4093 IMG_4095 IMG_4096

Jeg har købt en lille julesok til Liva og  faktisk også en til baby i maven, så de har ens når den så bliver ældre. Den hænger inde på hendes værelse. Jeg havde desværre ikke nået at pakke vores gave ind så den lå bare nede i sokken. Hun blev jo glad alligevel, om den var pakket ind eller ej 🙂 Vi har købt en ny Klokke Blomst dvd film til hende. Hun elsker også Klokke Blomst, så den her måtte hun jo have.IMG_4091

I dag har vi ellers været ude og gå og så har vi været i haven, (Tobias har plantet buske og fjernet en del planter/træer som vi ikke ønsker skal være i haven her til sommer. Det har været dejligt at være ude og bare hygge. Godt pakket ind var Liva med flyverdragt og det hele. Hun elsker virkelig at være ude, man kan bare se på hende hvordan hun ændre sig og hvor glad hun er når hun er ude. Hun er et ude barn, lige som Tobias. Han elsker også at være ude.IMG_4068 IMG_4087Flyverdragten er fra Reima og kan købes HER. Hendes hue er fra Småfolk (købt på lagersalg).

Jeg starte med at lave en adventskrans. Men opdaget jeg havde glemt at købe de der lysholder man kan stikke ned i kransen så lysne kan sidde fast. Så jeg er ikke blevet færdig med den og har ikke fået den tændt i dag. Må se om jeg ikke lige kan finde nogen i morgen et sted. IMG_3922

Sengen kalder og min krop har brug for at jeg ligger mig ind og sover. Så godnat her fra 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *