Mad og opskrifter

Bedste mexicansk i KBH.

Vi hentede Tobias på kontoret efter vi havde været i Lyngby center. Vi kørte over til Tobias ynglings sted for at få lidt at spise. Der ligger en lille taco shop på strandvejen i Hellerup hvor Tobias altid er kommet for at spise med hans venner eller bare hvis han skulle have noget tømmermænds mand. Altså istedet for pizza og burger så var det mexicansk. Og det er også vild lækkert og så får man sindssygt meget mad!

Jeg kunne ikke spise op. Så jeg var så heldig at få resten med hjem i en doggybag. De er vild søde og man får den bedste betjening. Kender i det at man nogen gang så skal man sku lede længe efter en god betjening, en glad tjener og god service. Men ikke her, her er de altid søde og glade.

Liva havde ikke drukket noget af som juice som hun fik. Og vi kom til at gå fra den, ville gerne ha haft den med nå hun jo kun havde taget 3 tåre af den. så jeg løb hurtigt tilbage imens Tobias satte hende ind i bilen. Og der havde han altså været hurtigt og fjernet alt fra det bord vi sad ved. Han kigget på mig og spurgte om jeg havde glemt noget og så forklaret jeg ham kort at jeg bare ville ha haft Liva’s juice med. Han smilte og sagde jeg bare kunne få en ny – gratis. Det takket jeg nej til og sagde det behøvet han altså ikke. Men han insisteret og gav mig den i hånden. Så takket jeg ham pænt for en god service og for juicen. Helt klart ikke sidste han jeg kommer der og vil klart anbefalde stedet til jer hvis i er i Hellerup og har lyst til mexicansk.

IMG_3813-3.JPG

IMG_3816-2.JPG

IMG_3814-3.JPG

IMG_3815-3.JPG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *