Liva og jeg

Endnu en ulykke over i vuggestuen.

Jeg har haft det op og vende en gang før og nu sker der igen. Sikkerhed i vuggestuen. Liva var ude for et meget slem fald ude på legepladsen i fredags om formiddagen. Der er ingen der ser noget. Det eneste er at de ser Liva ligge under et bord på ryggen og kan ikke komme op igen. Hun græder og har meget ondt. Hun falder til ro hos en af hendes pædagoger og så tænker de ikke mere over det. De ligger hende ud for at sove og da hun vågner op igen fra sin lur har hun stadig ondt. Ondt i ryggen, ondt når vi tager hende op, ondt når hun går og ondt når hun ligger ned.

Jeg bliver først ringet op af vuggestuen da kl er 14.30. Og køre selvfølgelig ud og henter hende. Da jeg kommer sidde hun og spiser mad og virker okay glad. Men da jeg bære hende op begynder hun at græde. Jeg ringer til Vagtlægen og de siger jeg skal komme ind med det sammen. Vi er der i 5 min og så blev det Livas tur. Lægen undersøger hende fra top til tå. Hun bryder sig ikke om det og græder for hver gang han rør hende. Han sender hende til røntgen og der kan de ikke se noget. Alt skulle være okay. Vi bliver sendt hjem og får besked på at hun skal have smertestillende resten af aften/natten. Lægen sagde at hvis hun stadig har ondt søndag (som er i dag) så skulle vi ringe til Vagtlægen.

1: Er lidt sur over at hendes pædagoger ikke ringer lige efter hendes fald.

2: Dette er anden ulykke inden for 14 dage over i hendes vuggestue. En fra fra Livas stue brækket benet da han skulle hoppe ned fra et legestativ. Og han holdte en af deres pædagoger i hånden da det skete.

Jeg ved godt at de pædagoger ikke kan holde øje med alle de børn de har på deres stuer hele tiden. Men hun er kommet til skade før der over og jeg har haft så mange problemer med de pædagoger nu at jeg er lidt træt af det.

IMG_3641.JPG
Billedet er fra da Liva og jeg sidder på Hvidovre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *