Alt muligt blandet

Fødselsdag hos min søster.

Da vi igår skulle til møde med vuggestuen om morgen afleveret vi Liva hos min søster. Efter mødet endte vi med at være hos min søster til sent om aften. Og vi havde sådan en hyggelig dag og aften. Tobias tog på arbejde og kom først der hjem ved aftensmads tid.

Amelia og Liva leget hele dagen. De hygger sig altid når de er sammen. Elsker at de har det så godt med hinanden. Vi gik også lige en tur over forbi min mormor for at sige hej. Hende havde vi ikke set længe. Aftensmaden stod på mexicansk og så havde min søster lavet havergrynskugler sammen med Liva og Amelia tideliger på dagen som vi spiste til dessert. Min søster overraske os så med en fin lagkage som hun havde lavet imens de små og jeg var over og besøg min mormor. Den var så fin og prinsesse agtig 🙂

I gave fik hun en lilla donut fra Bobbles. Den har vi længe ønske os så det var vi super glade for 🙂

Her er lidt billeder fra i går.IMG_3735 IMG_3739IMG_3744IMG_3736IMG_3749IMG_3751IMG_3755IMG_3764IMG_3768IMG_3771

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *