Alt muligt blandet

Fredag, fødselsdag og børnefri.

Jeg ligger i min seng nu. Men vil lige skrive om min vild hyggelige aften som jeg har haft. En af mine bedste veninder har fødselsdag og var derfor inviteret hjem til middag og tøse hygge.

Jeg har normal altid Liva med til alt. Til dels fordi mine veninder også gerne vil se hende og bruge noget tid med hende når vi ses. Men i aftes valgte jeg at det skulle være børnefri aften. Jeg havde virkelig brug for alene tid med gode veninder uden at skulle have Liva med. Det er bare ikke det sammen når hun er der. Skal hele tide have et øje på hende, underholde og ja bruge tid på hende. Og så får man bare ikke lov til at slappe af, snakke og være selskabelig på sammen måde i forhold til hvis jeg bare er mig. Og det havde jeg aftalt med Tobias at jeg virkelig gerne ville være i aften. Være mig selv. Have noget Natascha tid med mine veninder. Så han tog sig af Liva og hygget med hende hjemme hos sine forældre.

Min veninde havde lavet lækkert mad og en virkelig lækker chokolademousse som jeg sagtens kunne have spist meget mere af. Mums, den var lækker. Jeg var den eneste der ikke drak her til aften. Af gode grunde selvfølgelig. Men trods det fik jeg hygget mig i dejligt selskab, grint og snakket om alt muligt. Når man ikke ses så tit er der en del ting der skal indhentes og snakkes om. Der blev spurgt en del ind til Liva, hendes brækket kraveben og vuggestuen. Og jeg skal nok skrive et indlæg om det snart. Har bare ikke lige haft overskud til det.

Vil smutte i seng og få en god nats søvn. Måske krydse finger for at vi sover længe i morgen! Hvis ikke Liva vælger at vågne kl 6.00 som hun ellers gør hver morgen. Der er jo ikke forskel for hende om det er hverdag eller weekend. Jeg går i hvert fald i seng med et stort smil på mine læber efter en dejlig aften i dejligt selskab.

IMG_3845.JPG

IMG_3849.JPG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *