Mad og opskrifter

Gryderet til Liva’s fødselsdag.

Vi skal holde Liva’s fødselsdag på lørdag med hele familien. Både Tobias og min samlet til en aften med hygge og dejlig stemning. Det bliver anden gang i løbet af de 6 år Tobias og jeg har været sammen, at min og Tobias familie er samlet. Men vi har ikke haft nogen grund eller anledning til at have begge vores familier samlet andet end til Liva’s navngivning og så nu til hendes 2 års fødselsdag. Hendes 1 års fødselsdag blev fejre to gange. En gang med min familie og en gang med Tobias familie.

Så på lørdag er begge familier samlet og jeg skal lave mad for første gang til rigtigt mange mennesker. 21 mennesker for at være hel præcis! Og er sku lidt nervøs for hvordan det vil gå. I forvejen er jeg ikke den bedste ude i et køkken. Så jeg er lidt på dybt vand her.

Jeg har derfor valgt at lave en gryderet. Den gryderet jeg lavet i sidste uge til Tobias. Og den var jo et hit. Så nu har jeg brugt hele min dag på at lave en kæmpe portion – nu håber jeg fandme der er nok!! Og så på lørdag skal jeg lave kartoffelmos og ris som tilbehør. Jeg skal også lave to forskellige salater og så skal vi også have noget lækkert brød til. Jeg håber virkelig at der kommer til at være nok mad og at det kommer til at smage godt. Kryds lige finger for mig, jeg har brug for det!

IMG_3716.JPG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *