Liva og jeg

I Lyngby Center og finde adventgaver.

Julen nærmer sig og vi er på jagt efter adventgaver til Liva. Skulle rigtig ha været hjemme i sommerhuset med Liva, men det gad jeg ikke. Så i morges kørte vi Tobias ind på kontoret og så tog vi i Lyngby center for at hygge, shoppe og finde adventgaver. De er i gang med at pynte op til jul. Det bliver så hyggeligt!

Jeg har allerede fundet to gaver til prinsessen. Så nu mangler jeg kun at finde to mere. Men syns ikke rigtigt jeg kan finde noget. Så de to sidste nå blive en anden dag.

Liva har ikke sovet middagslur. Hun vil meget heller kigge, rende rundt og lave ballade end at sove i sin klapvogn! Så hun er lidt pylret og spreder dårlig stemning istedet for god stemning!! Det er ikke altid sjovt at være ude og shoppe med sin mor.

IMG_3799-1.JPG

IMG_3797-1.JPG

IMG_3798-1.JPG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *