Gravid

Kinesisk kalender – Dreng eller pige.

Jeg har brugt den her på mig selv da jeg var gravid med Liva. Og så har jeg bruget den på min søster begge gange hun var gravid. Og alle gange har den passet. Jeg syns det er vildt skræmmende at den har være rigtigt alle 3 gange. Og hvis jeg bruger den nu her i min anden graviditet så siger den at jeg skal have en dreng! Jeg finder først ud af mit barns køn i december måned, så indtil videre går jeg rundt med tanken om at der er en lille dreng inde min mave. MEN HUSK PÅ AT DEN KINESISK KALNDER ER IKKE 100% SIKKER!!!

Lidt info om den kinesisk kalender:

Den kinesisk kalender skulle efter sigende være i stand til at forudsige kønnet på dit kommende barn, og derfor være et udmærket redskab til at påvirke hvilket køn du får eller gætte kønnet på din baby inde i maven. Kalenderen er skabt af en kinesisk videnskabsmand, som skulle have opdaget disse data som kan forudsige hvilket køn du får. De oplysninger du skal bruge er:

– Måneden hvor barnet er undfanget
– Moderens alder i den måned, hvor barnet blev undfanget.

Fx er min baby undfanget i juli måned og jeg er 29 år. Så kigger jeg på de to oplysninger og kan se jeg skal have en dreng. Hvis altså kalenderen passer.

Så hvis du gerne vil prøve tabellen så gå ind på måneden, hvor barnet er undfanget (eller hvor du regner med at barnet bliver undfanget) og gå derefter ind og find din alder på undfangelsestidspunktet. Nu skulle du i følge en kinesisk kalender gerne være i stand til at finde ud af, om du får en dreng eller en pige, og dermed om tabellen passer på dig og dit barn.Skærmbillede 2014-09-09 kl. 13.45.56

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *