Alt muligt blandet

Liva´s fødselsdags gave.

Vi har valgt at give Liva en lidt dyr gave i år. Og det betyder også at det er den eneste gave hun får fra os i fødselsdagsgave. Jeg følger rigtigt mange forskellige inde på Instagram og en af dem er MyLittelVibes. Hun sælger de smukkeste tipier som jeg selvfølgelig har forelsket mig i. Og da Liva jo har fået sit eget værelse nu så skulle hun jo have sådan en tipi. Man kan bestille dem i forskellige farver/mønster. Altså selve tipien er hvid men indgange/dørene som man hænger ud til siden er i forskellige farver. Jeg har valgt grå med lyserøde stjerner. Det var helt klart den flotteste ad dem man kunne vælge.

Hun bruger rigtigt meget sit disney tipi, som står oppe i sommerhuset. Hun elsker at sidde inde i det, læse bøger, lege eller sidde med sin ipad. Jeg fylder den med puder og tæpper og så bliver det sådan et rigtigt hygge sted. Tobias er også ret vild med at sidde der inde sammen med hende og lege med legetøjs mad eller lego. Derfor synes vi at hun også skulle have et på sit værelse. Og jeg glæder mig til at pakke den ud af den æske den er kommet i. Den har stået gemt nede i vores kælder rum siden august. Ja ja, jeg har været hurtigt med at købe hendes fødselsdagsgave i år 🙂 he he. Og det var altså før vi fik bygget det nye værelse til hende. Men i dag bliver hun 2 år og så kan vi få pakket det ud og indrette det så det bliver super hyggeligt. Skærmbillede 2014-11-05 kl. 21.14.30 IMG_3721Skærmbillede 2014-11-05 kl. 21.14.09IMG_3720Dette mønster der er på kronen, det er det jeg har valgt til Liva´s tipi. Jeg har også købt kronen til hende. He he, kunne slet ikke lade vær da jeg også så den!

2 thoughts on “Liva´s fødselsdags gave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *