Liva og jeg

Opkast på sig selv og i bilen.

Vi havde lidt svært med at få Liva til sove igår. Hun blev ved med at sige “av mave” og “ondt mave”. Hun havde ikke noget feber men jeg gav hende alligvel en lille ske med flydende panodil. Hun faldt til sidst i søvn og så var der ikke mere. Troede vi! I morges midt på motorvejen på vej mod vuggestuen kaster Liva op. Ud over sig selv og sin autostol. Tobias køre straks ind til siden med blik på osv. Vi begge styrter ud og får Liva ud. Hun er dækket af bræk og græder helt vildt. Vi står midt i morgen trafikken, med støvregn og en prinsesse der er smurt ind i bræk. Alt hendes tøj må af, hun bliver vasket ren med vådservietter og Tobias prøver at gøre hendes autostol ren. Men uden hel! Jeg sætter mig imens ind på forsædet med Liva for at få varmen.

Jeg må ringe til vuggestuen og sige vi ikke kommer. Vi kan ikke nå at køre hjem igen da Tobias skal være til et møde inde i byen. Så jeg tinger til min søster og høre om det er okay at vi kommer der hjem og er i dag. Og det var det.

Så nu har hun fået et bad, fået lidt mad og hygger med tegnefilmen Frost sammen med hendes kusine. Jeg krydser finger for at det kun lige var i morges hun havde det dårligt og at alt er normal igen om et par timer.

IMG_3873.JPG

IMG_3872.JPG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *