Alt muligt blandet

Udendørs juledekoration.

Se lige hvad jeg har lavet imens Liva sover middagslur. Er lidt stolt over mig selv. Syns da det er blevet ret godt og mega hyggeligt. Der hvor den står nu er ikke der den skal stå fast. Men der ligger en masse ting der hvor den skal stå og det vil larme alt for meget – vil helst ikke vække Liva. Så venter lige til Liva er vågnet, med at rykke rundt på det hele.

Jeg har købt alt i IKEA. De små buske med bær, de to grantræer og alle hyacint løgne. Koglerne er nogen Liva og jeg har fundet når vi har været ude og gå her oppe i sommerhus området. Syns bare det giver lidt ekstra jule hygge at de ligger i jorden. Og træstubben som lanternerne står på er fra vores have. Tobias har skåret et grantræ op da det var vælte i haven. Og det er da lidt jule hygge at den også er der.

Nu skal de bare rykkes over på deres rigtigt plads og så skal jeg ha sat julelys på træerne. Så vi om aften kan se ud og komme i julestemning med vores nye udendørs juledekoration.

IMG_4005.JPG

IMG_4014.JPG

IMG_4017.JPG

IMG_4016.JPG

IMG_4018.JPG

IMG_4011.JPG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *