Alt muligt blandet

Jeg er blevet moster for anden gang!

Hov, har jeg overhovedet fortalt at min lillesøster er/var gravid og at jeg skulle være moster? Nej, det tror jeg faktisk ikke at jeg har. Nå men her til aften er den skønneste lille prinsesse kommet til verden. Jeg havde lovet min søster at stå klar til at passe Amelia, når hun ville få veer. Så kl 2.00 i nat ringet hun og bad mig om at komme. Ud af sengen hoppet jeg og kørte afsted med fuld fart. Tobias blev hjemme med Liva da der jo ikke var nogen grund til de skulle stå op og køre med.

Min søster starte med veer ved 20 tiden og da hun ringet til mig kl 2 om natten var der 5 min imellem. Så da jeg kom kørte de på hospitalet. Jeg lage mig til at sove for tænkte at de ville alligvel først være hjemme dagen efter. Der tog jeg så fejl. 3 timer senere kom de hjem og vækket mig. Lidt forvirret stod jeg op og fandt ud af de havde sendt hende hjem igen da hun kun var 4 cm åben. Hun havde fået noget smertestillende og så skulle hun ellers bare sove og slappe af. Men så var det som om at hendes veer gik fra at være 5 min imellem til 40 min imellem. Og så gik det altså meget langsomt det hele. Jeg endte med at være der hele dagen får at passe Amelia og min søster endte med at blive sendt hjem 3 gang i alt før hun fik lov til at blive da de 4 gang kom ind på hospitalet om aften igen.

Hun fødte endnu en lille guldklump og det tog i alt fra første ve til prinsessen var ude 25 timer. Shiit!! Det der med at anden gang går hurtigere var altså ikke lige tilfældet her! Jeg er så stolt over hvor godt hun klaret det.

Se lige hvor lækker hun er! Min lille niece som jeg glæder mig til at holde, kysse og kramme!IMG_4195

1 thought on “Jeg er blevet moster for anden gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *