Liva og jeg

Juleferien er begyndt.

Jaaaa, nu har vi juleferie – Liva og jeg har, Tobias skal lige arbejde d. 22 og så starter hans juleferie. Vi har så mange aftaler og planer her i julen (fra d. 22) så jeg stresser nærmest allerede. Jeg må huske og skal også lære at sige nej engang imellem når folk spørg om vi ikke vil med eller deltage i noget. Men det er lidt svært for mig og derfor de mange planer og aftaler her i julen! Men vi må tag den i stiv arm og så kan vi se frem til d. 26 hvor vi kan slappe af igen!

Vi er starte ud her til morgen med at lege med modulervoks. Modulervoks er et kæmpe hit for tiden. Liva elsker det og kan bruge timer på at blande de forskellige farver. Hun har fået det af min mor i advent gave og nu vil hun lege med det hele tiden!

IMG_4341.JPG

IMG_4340.JPG

IMG_4342.JPG

Vi skal ellers ikke det store i dag, bare hygge og slappe af alle tre. Jeg har købt ind til varm kakao og flødeskum. Det skal vi lave senere, når Liva har sovet sin eftermiddagslur. Jeg har det stadig ret dårligt. Kvalme og opkast forsætter, så det kæmper jeg med hverdag. Det er slet ikke sjovt og meget være end da jeg var gravid med Liva. Men jeg holder ud, der er jo ikke så meget andet at gøre. Tobias hjælper ret meget med Liva og Bonzo når det er allerværst med kvalmen. Jeg har altså den bedste mand i verden. Gud hvor jeg dog elsker ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *