Liva og jeg

Legeland i fields.

Vi sat far af på kontoret i morges, så han kunne arbejde for sidste gang inden han går på juleferie. Men Liva og min juleferie er begyndt, så vi tog i Fields for at hygge. De har et legeland øverst oppe og der var vi i lidt over en time. Liva var så vild med det at jeg havde meget svært ved at lokke hende ud igen. Det er ikke sidste gang vi tager der ind. Måske næste gang vi kan lokke farmand med.

Liva sover nu og så skal vi videre ind og mødes med min mor i Tivoli. Min mor tager Amelia med så vi skal rigtigt ind og hygge i regnvejret. Håber det stopper med at regne snart. Bare så vi kan få lov til at gå rundt i lidt tørvejr!

IMG_4369.JPG

IMG_4371.JPG

IMG_4372.JPG

IMG_4373.JPG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *