Alt muligt blandet

Min mand bliver 30 år i morgen!

922679_526053764994_74761773_nHold nu op, 30 år og ligner stadig en lille dreng på 20 år! Ej nu skal jeg ikke være så streng over for min søde mand. Han ligner måske en på 25 år, men i må give mig ret i han har babyface. Tænk han bliver 30 år i morgen. Det er jo lidt vildt! Jeg har virkelig været vidt om omkring med at finde den helt rigtigt fødselsdags gave til ham. Det har sku ikke være helt let og den har koste mig lidt! Men man bliver jo kun 30 år en gang, så stort skal det være og forkældes det skal han på sin fødselsdag.

Lige nu er han ude med sin bror og spise middag – Hans bror har inviteret en del af hans nærmeste venner med, uden at Tobias vidste det så det blev en surprise fødselsdags middag. Han kommer sikker hjem kl lort i nat og med masser af tømmermænd i morgen!

Jeg har fortalt Liva at farmand har fødselsdag og at han bliver 30 år. Og det første hun sagde var “Hurrraaa” og “Kage”. Hun forstod så ikke lige at det først var i morgen. Og så tror jeg ikke at vi skal have kage, da Tobias jo er den meste sunde af os alle og vil nok gerne undgå lagkage eller andre kager for den sag skyld hvis han kan!

I morgen på hans fødselsdag skal der ske lidt, men det blogger jeg om i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *