Gravid

Nervøs, bange og kan ikke tænke på andet.

Sidder her på kontoret og burde arbejde. Har ret mange ordre der skal pakkes og sendes afsted. Mails der skal læses og svares tilbage på og andre vigtige ting jeg skal ha lavet. Men efter vi havde været til skanning igår har jeg ikke kunne tænke på andet. Vil jo virkelig ikke havde at der er noget i vejen med den lille. Jeg ønsker bare et rask barn og håber også at det jordmoderen havde set igår ikke er så alvorligt som hun tror. Jeg håber at når vi skal ind til en ny skanning igen i dag hos en overlæge at han siger til os der ikke er noet at bekymre sig over og at han har det godt inde i maven.

Nu når hende her jordmoderen var så tilbageholdene igår med info om hvad der kunne være i vejen med hans tarme, begyndte jeg jo selv at google inde på nette. Jeg ved det godt! Det skal man bare ikke gøre! Og fortryder da også lidt nu at jeg har gjort det. For hold op hvor kan der være mange grunden til at ens baby har hvide tarme når man bliver skannet. Jeg faldt over en meget alvorlig sygdom som jeg virkelig ikke håber han har. Jeg ville blive så ked af det hvis han var alvorlig syg og Tobias og jeg skal ud i en situation hvor vi skal tage en meget tung beslutning som handler om liv eller død. Jeg ved jeg ikke skal tænke over det og ikke læse mere på nette om hvad det kan være. Jeg gør det jo bare være for mig selv.

Jeg skal bare have den her skanning overstået og håber på at det ikke er noget alvorligt. Og hvis det er alvorligt, så håber jeg det er det noget der kan gøres noget ved. Jeg er jo allerede begyndt at blive knytte til ham. Jeg er trods alt 20 uger henne og er begyndt at mærke ham lidt inde i maven 🙂 Og nu hvor vi ved det er en dreng så er det jo lidt mere personligt man er knytte til ham end før hvor man bare sagde baby eller den.

Må nok heler prøve at arbejde og få tiden til at gå inden vi skal ud til Hvidovre igen i dag.

1 thought on “Nervøs, bange og kan ikke tænke på andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *